Wikiquote:Anmodning om administratorstatus/arkiv 1

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Jan Friberg[redigér]

Indhold flyttet fra Wikiquote:Caféen se diff

Jeg bryder mig ikke om en wiki uden administrators/sys-op. Derfor vil jeg forså mig selv.

En administrator kan slette artikler og patruljer dem. Desuden kan en administrator rette i mediawiki navnerumet så forskellige tekster kan blive oversat

Jeg ved godt at jeg ikke har været aktiv på denne projekt før og nok ikke vil være voldsomt aktiv her. Jeg er meget aktiv på den danske Wikipedia og har været administrator der siden september. (min wikipedia brugerside).

Der skal helst være nogen etablerede der støtter så skriv for og imod herunder.

Er der stemning for at jeg kan udnævnes eller har ingen reageret vil jeg lægge en request ind på meta om en uges tid.--Jan Friberg 18. maj 2007 kl. 20:25 (UTC)

Jeg havde nok foretrækket at se nogle egentlige redigeringer først, men som du selv siger trænger Wikiquote til en administrator.
Jeg er nok det nærmeste Wikiquote kommer på en "etableret" bruger, selvom jeg sjældent har mere end 2-5 redigeringer om måneden her. Jeg har selv rigelig administrationsopgaver på wb, så hvis du vil have jobbet her vil jeg gerne støtte dig.
Du vil nok opleve at det at være administrator på et mindre projekt som Wikiquote er noget anderledes end på det noget større Wikipedia. Med 1-2 redigeringer/ugen vil den primære opgave for en wq administrator ikke være sletning og patruljering, men mere wikimedia oversættelser og en løbende kamp for at holde projektet på ret kurs. Det kan desuden til tider være et ensomt job, da der ikke er nogen egentlig brugergruppe at arbejde med, og ingen andre wq administratorere at spørge til råds. Wikipedia administratorne kan nok hjælpe i nogle tilfælde, men med den nuværende størrelse har wq mere til fælles med wikibooks, wikisource, og wiktionary end Wikipedia.
For en sikkeheds skyld har jeg efterladt en kommentar på din Wikipedia diskussionsside, så du kan bekræfte at det er samme person bag begge kontoer. --Bisgaard 19. maj 2007 kl. 08:40 (UTC) (wb admin, og fast bruger på ws, og wq)
Jeg vil straks kaste mig over nogle flere redigeringer. Jeg har verificetet mig på wp--Jan Friberg 19. maj 2007 kl. 08:52 (UTC)
Selvom jeg næppe har tilstrækkelig pondus her på projektet, vil jeg da sige at jeg støtter Jan_Fribergs anmodning, da han ved hvad han laver, og vi må få liv i projektet. --Lhademmor 15:42, 24. maj 2007 (UTC)

Lhademmor[redigér]

Hej. Jeg er administrator på Wikipedia og Witkionary, og kunne godt tænke mig at hjælpe Jan Friberg med at få dette sted op at køre. Ligesom Jan ved jeg udmærket hvordan administratortjansen fungerer, og jeg ser frem til at rydde lidt op i de eksisterende materialer. --Lhademmor 15:40, 24. maj 2007 (UTC)

støtterneutral Da der ikke er lavet fornuftige bidrag heller ikke i den periode på 3 måneder efter anmodningen--Jan Friberg 15:43, 24. maj 2007 (UTC)

HenrikRomby[redigér]

Hej. Jeg er administrator på Wikipedia, og kunne godt tænke mig at hjælpe Jan Friberg og Rommedahl med at få dette sted op at køre. Ligesom Jan og Lhademmor ved jeg udmærket hvordan administratortjansen fungerer, og jeg ser frem til at rydde lidt op i de eksisterende materialer. --HenrikRomby 15. aug 2007, 17:29 (UTC)

Enig. Lad os få ham med på holdet. --Lhademmor 15. aug 2007, 17:30 (UTC)
Jeg støtter også adminship.--Jan Friberg 16. aug 2007, 22:34 (UTC)

Rosenquist[redigér]

Jeg er iblandt de få etablerede brugere på dansk Wikiquote - og har forståelse for de forskellige forhold omkring normer, retningslinjer og stilmanual. Jeg er venlig og imødekommende - og vil som administrator udvise brugervenlighed. Dertil kommer, at jeg som administrator vil benytte værktøjerne med grundig omtanke og overvejelse. De almindelige redigeringer af citatsamlinger vil jeg fortsætte i sideløbende harmoni med rollen som administrator. - Mvh. Rosenquist 2. jan 2012, 19:37 (UTC)

En bruger med dette navn er bandlyst på dansk Wikipedia og fortsætter tilsyneladende sit sokkedukkeri her.
- Sarrus 8. jan 2012, 12:28 (UTC)

Mit arbejde og mine redigeringer her på dansk Wikiquote er - som det fremgår af listen over mine bidrag - seriøse og saglige. Det er derfor uden relevans, hvorledes situationen måtte være på dansk, norsk eller svensk Wikipedia. Såfremt jeg anmoder om status som administrator på en bestemt udgave af Wikiquote, så bør der ikke tages hensyn til eksterne forhold - og det er derfor ikke gyldigt at afvise en anmodning på baggrund af disse forhold. - Mvh. Rosenquist 8. jan 2012, 14:02 (UTC)

Det er ikke irrelevant i forbindelse med en anmodning om administratorstatus, at man er bandlyst på et søsterprojekt.
- Sarrus 8. jan 2012, 14:20 (UTC)

Den benævnte blokering eller bandlysning er ugyldig af følgende tre grunde: Dels er den foretaget på baggrund af private og venlige e-mails. Dels er afstemningen for bandlysningen gennemført under en blokering - og deraf uden mulighed for skriftlig forsvarstale. Dels er en stemme i afstemningen blevet flyttet efter afstemningens formelle og ufravigelige sluttidspunkt. Det skal endvidere nævnes, at den nuværende og destruktive redigeringskonflikt på dansk Wikipedia har en eftermæle-ødelæggende effekt i forhold til forfatterinden Karen Blixen. Dette forhold har jeg tidligere betegnet som uheldigt og uhensigtsmæssigt - og desuden forgæves forsøgt at ændre. Desværre har mit ønske om oprydning i de forskellige relevante diskussionssider medført en ugyldig bandlysning. - Mvh. Rosenquist 8. jan 2012, 15:18 (UTC)

Jeg anmoder fortsat om status som administrator her på dansk Wikiquote, da de eksterne blokeringer er ugyldige - og således irrelevante i forbindelse med denne anmodning. Dertil kommer, at ingen brugere af dansk Wikiquote har valgt at stemme imod min anmodning med gyldig og saglig argumentation. - Mvh. Rosenquist 8. jan 2012, 16:34 (UTC)

(redigeringskonflikt)

Støtter ikke - da jeg mener, at DaWikiQuotes politikker ikke adskiller sig væsentligt (omend er langt mindre udførligt beskrevet af naturlige årsager) fra DaWiki og du tilsyneladende stadigvæk ikke har forstået, hvorfor din massive brug af sock puppets og "oprydning" i diskussionssider er problematisk. Omend jeg godt kan se mange gode redigeringer i din historik her, kan jeg ikke lade være med, at være bekymret for, at du stadigvæk redigerer i den "ånd" du udviste på DaWiki og derfor kan du som administrator påføre projektet stor skade. --80.72.154.204 8. jan 2012, 16:37 (UTC) Heb 8. jan 2012, 16:39 (UTC)

Den benævnte oprydning i diskussionssider på dansk Wikipedia er bestemt ikke problematisk. Det er derimod den manglende oprydning som er problematisk af følgende centrale grund: Den nuværende redigeringskonflikt med dens destruktive og uheldige retorik på diverse diskussionssider har medført en usober forhånelse af Karen Blixens triste sygdom i komiker M. Øgendahls fjerde onemanshow fra 2010, hvilket er 125-året for Karen Blixens fødsel og 25-året for premieren til Mit Afrika. M. Øgendahl, der naturligvis bør beklage sine ytringer, nævner dansk Wikipedia i showets begyndelse. - Mvh. Rosenquist 8. jan 2012, 17:14 (UTC)

Hvis du læser w:Wikipedia:Politik for blokering og bandlysning, vil du kunne se i pkt. 3 under bandlysninger, at afstemningen skal vare i mindst en uge og dermed ikke har noget endegyldigt sluttidspunkt. Og da du lige har bevist, at du er den samme, har jeg denne afsluttende kommentar: Støtter ikke.
- Sarrus (db) d. 8. jan 2012, 18:10 (UTC)

Konklusion: Dansk Wikipedia forgifter Karen Blixens smukke eftermæle i kraft af en anselig redigeringskonflikt med destruktiv og uheldig retorik. Der er desuden foretaget en ugyldig bandlysning af min brugerkonto, eftersom jeg ønsker at ændre situationen således, at Karen Blixens liv og forfatterskab fremstilles neutralt - og ikke i en artikel som er omkranset af diverse eftermæle-ødelæggende forhold. - Mvh. Rosenquist 8. jan 2012, 20:27 (UTC)

Støtter ikke. Det er dybt problematisk at du, Rosenquist, trods langvarige debatter og blokeringer, der til sidst udmundede i en bandlysning, stadig ikke har fattet budskabet. Det her handler på ingen måde om Karen Blixen, men alene om dig og dine holdninger og redigeringer. Du har lavet nogle fornuftige redigeringer her på Wikiqoute, hvilket er positivt, ligesom du i sin tid havde flere gode redigeringer blandet ind mellem alle de problematiske på Wikipedia. Det er bare ikke nok. Jeg har på ingen måde tillid til at du har forståelse for projektet eller for dets ånd, og jeg kan derfor på ingen måde give dig støtte i dette forehavende. Jeg vil gerne gentage min opfordring fra tidligere: Hvis du kan holde dig til at redigere neutralt og kan rette dig efter de henstillinger og gode råd du får, så fred være med dig og dit arbejde. Men du har meget, meget langt at gå før du har bevist at du er i stand til at håndtere en tillidspost som administrator. --Medic (Lindblad) 9. jan 2012, 07:00 (UTC)

Kraftigt støtter ikke - Jeg ville finde det fuldstændigt absurd, useriøst og latterligt, hvis Rosenquist skulle være administrator, når han er bandlyst på søsterprojektet Wikipedia. Det ville være mig en uffatelig gåde, hvis han nogensinde blev det. Jeg kan heller ikke se, hvorfor Karen Blixen skulle blandes ind i alt dette, når det endda er fra Wikipedia; det er nemlig også et tegn på umodenhed. Det handler nemlig ikke om Karen Blixen, men om Rosenquist.

Redigeringerne som Rosenquist har udført her på Wikiquote er gode og udemærkede, ingen tvivl, og det er da, som Medic siger, positivt, men overvej lige, hvor absurd det ville være, at man var administrator ét sted, og bandlyst et andet. Efter mit hovede bør der ikke komme tale om det. Jeg kan kun være fuldstændig enig med Medic, og dette er dog blot min holdning og vurdering. --Altaïr 10. jan 2012, 22:26 (UTC) -

Anmodningen blev lukket på Meta i mandags.
- Sarrus (db) d. 13. jan 2012, 19:28 (UTC)

BülowNielsen[redigér]

Jeg ønsker at anmode om administratorstatus. Jeg er aktiv bruger af wp og wq samt wb. Jeg ser frem til at hjælpe med det fremtidige redigeringsarbejde. (Skrevet af Bruger:Bulownielsen, 6. maj 2012, 16:51‎)

 • Støtter ikke - Du har kun foretaget én redigering her på Wikiquote (nemlig denne anmodning) og det eneste andet sted, du har redigeret, er på den dansksprogede Wikipedia (se evt. denne side), hvor du har foretaget fire redigeringer, der alle er blevet slettet igen. Men, hvis du bare klør på, og bliver mere aktiv her på Wikiquote, kan du anmode igen på et senere tidspunkt.
  - Sarrus (db) d. 27. maj 2012, 14:14 (UTC)[svar]

Bruger:Simeondahl

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg har ansøgt om admin og bureaukrater da vi i øjeblikket ikke har nogle af delenene, jeg har også en fortid som admin, så jeg tror godt jeg kan hjælpe den her wiki igang igen. --Simeondahl (diskussion) 11. aug 2012, 16:57 (UTC)

Done - Adminship granted for three months. -Barras (diskussion) 19. aug 2012, 18:15 (UTC)

Bruger:Simeondahl

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Davsen. Jeg anmoder igen om at få fornyet min administratorstatus på Da.Wikiquote, da mit gamle nu er udløbet. --Simeondahl (diskussion) 20. nov 2012, 06:38 (UTC)

 • Støtter Siden din periode som administrator her på dansk Wikiquote ser ud til, at være forløbet uproblematisk kan jeg ikke se nogen grund til, at denne status ikke bør fornyes. Mvh. Cgtdk (diskussion) 24. nov 2012, 13:14 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
- fået sysop i 6 måneder. --Simeondahl (diskussion) 27. nov 2012, 12:54 (UTC)

Fjernelse af sysop af Jan Friberg[redigér]

Han har nu ikke være aktiv i lang tid, og jeg mener derfor ikke at sysop er en nødvendighed. Jeg har derfor oprettet denne afstemmeing om frataglese af sysop på grundlaget "inaktiv sysop".

 • Symbol support vote.svg Støtter --Simeondahl (diskussion) 9. jan 2013, 08:41 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Støtter Det sidste bidrag (bortset fra en redigering af hans brugerside for næsten et år siden) er fra 2009, og han har ikke benyttet administratorværktøjerne siden september 2011. --Cgtdk (diskussion) 11. jan 2013, 09:00 (UTC)
 • Vent... - brugeren har nu være informateret. Vvi venter med at forsætte om nogle dage. --Simeondahl (diskussion) 16. jan 2013, 14:25 (UTC)
 • Bare fjern den. Sysopstatus på quote har oprindelig for at der bare var en enkelt sysop. Da der er nye kræfter er det fint for mig. --Jan Friberg (diskussion) 17. jan 2013, 08:53 (UTC)
done Resignation recorded and rights removed. To note that there is no restriction on the number of administrators, and in fact a single administrator for a wiki is a point of weakness (personal opinion). Billinghurst (diskussion) 17. jan 2013, 11:54 (UTC)
Okay. Thanks! --Simeondahl (diskussion) 18. jan 2013, 09:10 (UTC)

Bruger:Simeondahl

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa. Jeg vil gerne forsætte som sysop på Wikiquote da der pt. ikke er nogle aktive administrators. Mine grunde er de samme som sidst: jeg vil gerne hjælpe den igang samt kunne håndter sysop arbejde hvis det er nødvendigt. --Simeondahl (diskussion) 29. maj 2013, 14:33 (UTC)[svar]

 • Symbol support vote.svg Støtter Som jeg forstår har Simeondahl været administrator før uden problemer. — Fnielsen (diskussion) 29. maj 2013, 19:21 (UTC)[svar]

Bruger:Asger1995

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa. Jeg anmoder om at blive administrator fordi jeg gerne vil støtte med at finde nye citatater og rette og opdatere hjælpesider samt få noget liv i det. Jeg vil meget gerne hjælpe nye brugere og håber da i vil støtte min anmodning. Mvh Asger1995 (diskussion) 28. aug 2013, 21:33 (UTC)

Ved nærmere eftertanke er det for tidligt med denne anmodning. Jeg håber vi kan se bort fra denne, måske lidt arbitrære anmodning. Mvh Asger1995 (diskussion) 28. aug 2013, 22:22 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke gjort: Ønskes lukket af ansøgeren. --Simeondahl (diskussion) 29. aug 2013, 17:26 (UTC)

Bruger:Simeondahl

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hej. Jeg ønsker stadig at være administrator på Wikiquote. Den er stadig meget inaktiv, så hvis den ikke har en nogenlunde aktiv sysop, så tror jeg ikke den kan blive holdt ved lige. Jeg har være sysop her på denne Wiki i lang tid nu, og jeg vil være ked af at forlade den bare sådan. --Simeondahl (diskussion) 6. dec 2013, 12:57 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Støtter - jeg kan godt støtte at du få en periode mere. Men du burde få en permanent administratorstatus, så denne proces ikke skal gentages løbende. Og det synes jeg at andre også bør tage stilling til. --Steenth (diskussion) 6. dec 2013, 15:57 (UTC)
  • Yes check.svg Gjort - Jeg har nu fået administrator status i 1 år. --Simeondahl (diskussion) 23. dec 2013, 22:15 (UTC)

Bruger:Simeondahl

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Davsen. Så er det tid til at ansøge om administrator igen. Jeg vil som jeg har sagt alle de andre gange, gerne forsat have sysop da jeg laver opdater WikiMedia sider samt bloker vandaler. Derudover så er jeg også den eneste "aktive" bruger. Jeg har dog ikke være så meget på da jeg er ved at blive uddannet Datateknikker. Men ja. Jeg håber forsat at kunne holde Wikiquote lidt i live. --Simeondahl (diskussion) 25. dec 2014, 00:51 (UTC)

 • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke (tjek: Brugerdiskussion:Scavenius) - I overordnet og kritisk betragtning af ansøgerens forudgående arbejde kan det sammenfattende siges, at ansøgeren har udvist lemfældighed i forhold til takseringen af udførte blokeringer. Eksempelvis har IP-adresserne 194.239.103.68 og 37.49.130.28 begge været blokeret en enkelt gang på baggrund af ordinær vandalisme. Den førstnævnte IP-adresse var blokeret fra den 27. september 2012 kl. 13:11 til den 14. november 2012 kl. 21:22 og den sidstnævnte IP-adresse fra den 10. juni 2013 kl. 10:27 til den 14. juni 2013 kl. 12:42. Forbilledligt anskuet burde ansøgeren have udvist en større grad af stabilitet, selvdisciplin og sammenhæng således, at begge IP-adresser have været blokeret i 2 timer første gang og ved eventuel ny vandalisme i proportionelt stigende tidsperioder. --Scavenius (diskussion) 29. dec 2014, 16:02 (UTC)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar' - 194.239.103.68: Hvis du har lyt til at se her så kan du se hvor mange redigeringer som brugeren har levet. Jeg vil kunne sige at 90% af alle de redigeringer er hærværk, og 37.49.130.28 blev blokeret i 2 uger for at lave hærværk på 2 sider samt rediger i brugeres blokeringskabelon. Jeg kigger på hvordan redigeringerne er samt hvor meget denne bruger har lavet af hærværk. Hvis en bruger/ip skrive "tissemand" på nogle sider, så vil han nok ende med et par timers ban. Men hvis han på den anden side sletter en masse siders indhold samt spammer over det hele, så kan brugeren/ip'en godt ende med et par uger. Administrators har også nogle retningslinjer som de følger (hvis jeg gør alt for at gøre). Jeg ønsker kun det bedste for WikiMedia da det er et super godt projekt og jeg tænker at personer som ikke gør gavn og total det modsatte (som hærværk), så syntes jeg ikke brugeren bør have mulighed for at ødelægge mere end de allerede har gjort. --Simeondahl (diskussion) 30. dec 2014, 20:06 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Støtter - Også herfra. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // bidrag) 29. dec 2014, 17:13 (UTC)
 • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke (tjek: Brugerdiskussion:Cronenberg) - Enig med Scavenius. Ingen IP-adresser bør udsættes for blokeringer af lemfældig længde og beskaffenhed, eftersom det undergraver tiltroen til de valgte personer til administrator-tillidshvervet. --Cronenberg (diskussion) 30. dec 2014, 17:16 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Har jeg fået tildelt sysop i 1 år og seks måneder. --Simeondahl (diskussion) 2. jan 2015, 22:46 (UTC)

Bruger:Søren1997

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg ansøger hermed om at få administratorstatus, Jeg er aktiv bruger på den Danske Wikipedia hvor jeg siden 24. juni 2014 har været Patruljant. Jeg blev alvor aktiv her på Wikiquote i december 2014, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lidt flere rettigheder, så jeg kan hjælpe i nu mere. Simeondahl er i øjeblikket den eneste administrator på Wikiquote.

Jeg har fortaget 230 redigeringer på den danske Wikiquote. Derudover har jeg fortaget 15.000 redigeringer på dansk Wikipedia og knap 19.000 redigeringer globalt. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // bidrag) 28. jan 2015, 21:39 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Støtter - Da jeg ved at jeg er mindre aktiv nu og det skyldes at jeg skal læse meget Cisco på min uddannelse. Derudover så mener jeg at Søren1997 har styr på tingene og til at få lidt liv i den her Wiki, så jeg støtter. --Simeondahl (diskussion) 29. jan 2015, 00:03 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
- fået sysop i 3 måneder. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // bidrag) 4. feb 2015, 08:59 (UTC)

Bruger:Sorenhk

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg anmoder om at få forlænget min administratorrettigheder på dansk Wikiquote. Mine administratorrettigheder udløber 4. maj 2015. Jeg har stadig ønsker om at være administrator på Wikiquote. Mvh --Sorenhk (diskussion // bidrag) 11. apr 2015, 21:01 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Støtter - Jeg mener godt at Sorenhk kan forsat blive sysop her. -Simeondahl (diskussion) 11. apr 2015, 21:44 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
- Fået sysop i 6 måneder. --Sorenhk (diskussion // bidrag) 23. apr 2015, 18:40 (UTC)

Bruger:Sorenhk

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg anmoder om at få forlænget min administratorrettigheder på dansk Wikiquote. Mine administratorrettigheder udløber 23. oktober 2015. Jeg har stadig ønsker om at være administrator på Wikiquote. Mvh --Sorenhk (diskussion // bidrag) 11. okt 2015, 07:56 (UTC)

 • Symbol support vote.svg Støtter - Altid godt med en aktiv administrator :-) --Simeondahl (diskussion) 14. okt 2015, 10:49 (UTC)
 • Symbol support vote.svg Støtter Jeg kan også støtte en forlængelse. --Steenth (diskussion) 15. okt 2015, 12:01 (UTC)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
- Fået sysop i 1 år. Mvh --Sorenhk (diskussion // bidrag) 23. okt 2015, 20:31 (UTC)

Bruger:SimmeD

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg vil gerne fortsætte med at hjælp med sysop opgaverne her. Siden denne wiki er så inaktiv så kræver de fleste oprydningsopgaver som er her sysop. Dette er min 6 ansøgning (de andre er under navnet Simeondahl). --SimmeD (diskussion) 12. jul 2016, 21:12 (UTC)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Givet sysop i 1 år. --SimmeD (diskussion) 20. jul 2016, 00:25 (UTC)

Bruger:SimmeD

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg anmodninger om at blive tildelt sysop igen på dansk Wikiquote. Det er altid godt at have en (nogenlunde) aktiv administrator. Kommer tit herind for at se om der er kommet hærværk osv.. Derudover så opdater jeg også MediaWiki og dette kan kun lade sig gøre med administrator værktøjer (desværre). --SimmeD (diskussion) 15. sep 2017, 09:51 (UTC)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Tildelt sysop indtil d. 22. sep 2019. --SimmeD (diskussion) 25. sep 2017, 07:21 (UTC)

Bruger:SimmeD

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg søger hermed om administrator endnu engang (dette er den 8 ansøgning). Vi har stadig ingen aktive brugere her på dansk Wikiquote, og syntes personligt det er godt at have en nogenlunde aktiv sysop herpå. Mit arbejder går mest med at gøre rent efter hærværk, samt vedligeholdelse. --SimmeD (diskussion) 27. sep 2019, 06:36 (UTC)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Tildelt permanent sysop. —SimmeD (diskussion) 6. okt 2019, 04:52 (UTC)