Wikiquote:Anmodning om administratorstatus

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg Check sheet.svg
Anmodning om
administratorassistance
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Anmodning om
administratorstatus
Anmodning om
bureaukratstatus
Anmodning om
tjekbrugerstatus

På denne side har du mulighed for at lægge en anmodning om administratorstatus. Læs først siden Wikiquote:Administratorer for at se, hvad administratorstatus indebærer.

Administratoradgang tildeles af en bureaukrat, hvis denne vurderer, at der er konsensus for at tildele dette. Da der pt. (juli 2013) ikke er nogen brugere med bureaukratrettigheder (se liste over bureaukrater) her på den dansksprogede Wikiquote, tildeles administratorrettigheder af en forvalter. Hvis det vurderes, at der er konsensus for at tildele administratorrettigheder, skal der derfor lægges en anmodning til disse. Dette gøres på m:Steward requests/Permissions på engelsk. Husk at følge vejledningen.

Ansøgningsvejledning[redigér]

Du anmoder om administratorstatus ved at skrive {{Anmodning om administratorstatus|bruger=DITBRUGERNAVN}}. Hvis du har oprettet en anmodning flere gange, skriver du nummer efter alle anmodninger bortset fra den første, således at der ved nummer to kommer til at stå: {{Anmodning om administratorstatus|bruger=DITBRUGERNAVN|nummer=ANTAL}}. Herefter gemmer du og trykker på det røde link i skabelonen. Herinde skriver du din ansøgning, gemmer og krydser ben og tæer.

Når man stemmer kan man bruge:
Symbol support vote.svg Støtter = {{Støtter}}
Symbol comment vote.svg Kommentar = {{Kommentar}}
Symbol oppose vote.svg Støtter ikke = {{Støtter ikke}}


Anmodninger[redigér]

Bruger:SimmeD

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg anmodninger om at blive tildelt sysop igen på dansk Wikiquote. Det er altid godt at have en (nogenlunde) aktiv administrator. Kommer tit herind for at se om der er kommet hærværk osv.. Derudover så opdater jeg også MediaWiki og dette kan kun lade sig gøre med administrator værktøjer (desværre). --SimmeD (diskussion) 15. sep 2017, 09:51 (UTC)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Tildelt sysop indtil d. 22. sep 2019. --SimmeD (diskussion) 25. sep 2017, 07:21 (UTC)

Bruger:SimmeD

Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg søger hermed om administrator endnu engang (dette er den 8 ansøgning). Vi har stadig ingen aktive brugere her på dansk Wikiquote, og syntes personligt det er godt at have en nogenlunde aktiv sysop herpå. Mit arbejder går mest med at gøre rent efter hærværk, samt vedligeholdelse. --SimmeD (diskussion) 27. sep 2019, 06:36 (UTC)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Tildelt permanent sysop. —SimmeD (diskussion) 6. okt 2019, 04:52 (UTC)