Spring til indhold

Forside

Fra Wikiquote
Velkommen til Wikiquote,
den online citatsamling, som alle kan redigere.
Der er i øjeblikket 424 citatsamlinger på den dansk Wikiquote
Velkommen

Velkommen til Wikiquote - en samling af citater, fra eksempelvis film, personer, opdigtede figurer, politikere, kunstnere, regenter, sportsudøvere, mm. Har du selv et gyldent citat, som du synes fortjener en plads i Wikiquote, skal du blot trykke på "Rediger", i toppen af artiklen. Dine ændringer bliver synlige med det samme! - Og du skal ikke frygte at en anden kommer og sletter det du har lavet, for der findes et gendannelses-system, som gemmer alle versioner af en artikel.

Nyeste sider

Der er ingen resultater at vise.

Andre projekter

Wikiquote ejes af paraplyorganisationen Wikimedia Foundation, som driver andre flersproglige og frie projekter, hvor alle kan bidrage.

Meta-Wiki
Meta-Wiki
Wiktionary
Wiktionary
Wikibooks
Wikibooks
Wikipedia
Wikipedia
Wikisource
Wikisource
Commons
Commons
Wikidata
Wikidata
Wikinews
Wikinews
Wikiversity
Wikiversity
Wikispecies
Wikispecies
Wikivoyage
Wikivoyage
Meta-Wiki Wiktionary Wikibooks Wikipedia Wikisource Commons Wikidata Wikinews Wikiversity Wikispecies Wikivoyage
Om Wikiprojekterne Flersproget ordbog Gratis bøger og manualer Den frie encyklopædi Kildemateriale Fildeling af billeder og lyd Vidensdatabase Nyhedstjeneste Fri læring Videnskabelig artsoversigt Rejseguide
Donationer

Wikiquote er ikke finansieret af reklame, men er afhængig af donationer fra brugerne for at holde driften i gang. Hvis du kan lide Wikiquote eller dens søsterprojekter, kan du give en donation til Wikimedia. Pengene vil hovedsageligt blive brugt til opgradering af Wikimedias servere.