Brugerdiskussion:Scavenius

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning
Puppeter template.svgEn bruger har udtrykt bekymring for, at denne bruger kan være en sokkedukke for Cronenberg‎ (disk.bidrag) .
Der henvises til bidrag for bevis. Se evt. blokeringsloggen.
Nuvola apps important.svg
Stop hand nuvola orange.svgHej, Scavenius. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og retningslinjer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // bidrag) 5. jan 2015, 20:06 (UTC)
Stop hand nuvola.svgStop nu!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil du blive blokeret fra at redigere på Wikiquote. På forhånd tak. Simeondahl (diskussion) 8. jan 2015, 21:08 (UTC)

Stop med at rediger i konklusionen. Min ansøgning er lukket og bør ikke redigeres i. Tak. --Simeondahl (diskussion) 8. jan 2015, 21:08 (UTC)


Er det dig, Rosenquist? I så fald, hvad er du ude på med dit lille togt? --ContraVentum (diskussion) 10. jan 2015, 20:10 (UTC)

Puppeter template.svgEn bruger har udtrykt bekymring for, at denne bruger kan være en sokkedukke for Rosenquist‎ (disk.bidrag) .
Der henvises til bidrag for bevis. Se evt. blokeringsloggen.
Nuvola apps important.svg