Wikiquote:Sletningsforslag

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning
Gnome-edit-delete.svg Crossed out rubbish bin.svg Arrows-move.svg
Sletningsforslag Gendannelsesforslag Flytteforslag

Dette er en liste over forslag til sider der bør slettes. Hvis du har fundet (ellers ved et uheld oprettet) en side som du mener bør slettes permanent sammen med den tilhørende historie, skal du her på siden foreslå, at den slettes. Læs gerne siden om hvordan man sletter en side inden du fortsætter. Inden du beder om at få en side slettet, bør du blandt andet overveje følgende:

 1. Kan du med fordel gøre den pågældende side til en omdirigeringsside ved at erstatte sidens indhold med #REDIRECT [[navn_på_artikel_med_relevant_indhold]]? Måske er der tale om en hyppig fejlstavning/-skrivning eller en anden grammatisk form af ordet/sætningen, som det kan være relevant at beholde som en titel.
 2. Hvis der er tale om en vandaliseret eller meget kortfattet side, kan du så i stedet omskrive den til at indeholde noget relevant?
 3. Er alle henvisninger til siden fjernet? Hvis andre sider stadig peger på sletningsønsket, kan det medføre forældreløse artikler hvis sletningen gennemføres. Er alle henvisninger ikke fjernet og er siden ikke åbenlyst vandaliseret, så begrund hvorfor siden alligevel bør slettes.

Mener du stadig, at siden skal slettes, så indsæt skabelonen {{slet}} øverst i den pågældende artikel og tilføj herunder et internt wiki-link til den pågældende side, begrund sletningsforslaget og afslut med din underskrift. Adskil sletningsforslag med fire bindestreger (----). En administrator vil kigge på siden og din begrundelse, og enten slette siden eller komme med en begrundelse for hvorfor den ikke bør slettes. Alle brugere er meget velkomne til at kommentere.

Når siden er slettet vil sletningen blive registreret i sletningsloggen. Længere diskussioner som ikke ender med en sletning, men som kan være interessante at bevare, flyttes lejlighedsvis til diskussionssiden.

Vi har to kategorier for sider der ønskes/bør slettes:


 • Dit forslag...
  • Din begrundelse og underskrift...

 • Brian nielsen
  • Indholdets relevans og interesse må anses som yderst tvivlsomt. |EPO| 24. feb 2007 kl. 09:50 (UTC)
Gjort--Jan Friberg 27. maj 2007 kl. 21:15 (UTC)
Slettet --Jan Friberg 24. jun 2007, 21:40 (UTC)
 • Lene Dolmer
  • Selvom det muligvis er rigtigt hvad der står, er Wikiquote nok ikke det rigtige sted at kritisere Gajol's kildekritik.--Bisgaard 18. nov 2007, 09:45 (UTC)
Slettet.--Jan Friberg 18. nov 2007, 22:30 (UTC)
 • Niels Pedersen
  • jeg mener ikke at denne side bør slettes, da jeg ser personen som ret relevant! jeg syntes det er tydeligt at se at den har brug for modifikation, så som "Elevrådsformand" men jeg mener samtidtigt at da personen er blevet smidt ud af et dansk parti, og han ifølge sin blog har anket dette til Enhedslistens Landsmøde mener jeg at personen er igang med at blive offentlig kendt! derfor indstiller jeg til at man ikke sletter denne side, da den er yderst relevant for fremtiden!