Hjælp:Hvordan sletter jeg en side

Fra Wikiquote
Skift til: Navigation, Søgning

Som almindelig bruger kan man ikke permanent slette en side med hele den tilhørende historie, det er forbeholdt administratorer, fordi det er en temmelig endegyldig beslutning som vi gerne vil have lidt styr på.

Ofte er det en god ide at lave en omdirigering i stedet for at slette siden, fordi andre websteder ude i verden måske allerede linker til den side du vil slette, og hvis den så ikke findes mere, vil de lede forgæves.

Hvis du har kludret i det og lagt et billede op, som du mener er for dårligt - så skynd dig at lave det om og forsøg så igen med det samme navn. Så får du en lille advarsel, som du kan ignorere - hvorefter du slipper for 1) at gemme det nye billede under et nyt navn og 2) ulejlige en administrator med at slette det oprindelige billede. En god regel er dog altid at undersøge dit billede, før du lægger det op.

Slette en side eller et billede[redigér]

Hvis du stadig gerne vil have en side eller et billede slettet sammen med hele historien, så indsæt skabelonen {{slet}} øverst i den pågældende artikel og tilføj et internt wiki-link til den pågældende side på listen over sider der bør slettes, begrund sletningsforslaget og afslut med din underskrift. En administrator vil kigge på siden og din begrundelse, og enten slette siden eller komme med en begrundelse for hvorfor den ikke bør slettes.

Alle slettede sider registreres i en sletningslog.

Når du er blevet tilstrækkeligt irriteret over at du ikke kan slette sider, så kan du jo altid ansøge om at blive administrator.

Gendanne en side[redigér]

Hvis du mener en side er blevet slettet, som ikke burde være slettet, så sæt den på listen over sider der bør gendannes, sammen med en begrundelse for hvorfor du mener siden bør gendannes. Så vil en administrator kigge på det og enten gendanne den, eller give en begrundelse for hvorfor den ikke bør gendannes.

Gendanne et billede[redigér]

Billeder kan ikke gendannes