Rasmus Paludan

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Rasmus Paludan, dansk advokat i Paludans Advokatkontor ApS, samt politiker partileder for Stram Kurs.

 • Jeg er Rasmus Paludan. Frihedens soldat. De svages beskytter. Samfundets vogter. Danernes lys. Sjælefredens kilde. Nordens håb. Sandhedens sendebud. Fredens skaber. Og partileder for Stram Kurs. Og jeg står nu i dejlige, stolte, nordjyske Frederikshavn; i den lille, lille plet, som er på det smukke, rene Frederikshavn, som hedder Hån-HOMO-parken, og vi er rigtig glade for at være kommet tilbage hertil, fordi det altid er en fornøjelse i det nordjyske, og i dag har vi tænkt os at dele fine, fine tegninger ud af Pædofeten Muhammed, som gør det, som han angiveligt gjorde meget i sin livstid, nemlig, at han penetrerer en gris, mens han selv bliver kneppet i røven af en hund, og det er antageligt, hvad han gjorde meget, da han levede, og det har vi nogle tegninger af.” (Frederikshavn, 3. marts 2019).
 • Så her har vi, hvor vi kan se Pædofeten Muhammed; han bliver penetreret af en hund, mens han knepper med en gris. Og det er jo et frit land, men dog ikke så frit. Men det måtte man åbenbart gerne på Muhammeds tid, antageligt.” (Frederikshavn, 3. marts 2019).
 • ”Selvfølgelig skal der brændes koraner. Mange koraner skal brændes i Danmark. Det skal være sådan, at i stedet for at brænde brændeknuder, så skal man købe tyve koraner, og så sige: ”I aften skal vi sgu varme os lidt”, og så kommer de ind i ovnen. Det er meget fint. Men jeg synes sådan set, at min idé om at putte urin og svineblod på dem, det er en bedre idé, fordi man må jo godt brænde en koran, når den er udtjent. Det er tilladt. Visse muslimer siger, at det er okay at brænde den, når den er udtjent.” (Aarhus. 2. februar 2019).
 • Jeg er guden i min egen religion!” (Aarhus, 2. februar 2019)
 • Man kan ikke provokere med. Din præposition er helt forkert. Du skal lære de danske præpositioner.” (Aarhus, 2. februar 2019.)
 • Hvis jeg brændte bibelen, så ville der ikke være nogen, der gjorde mig noget som helst. Hvis jeg brænder koranen, så er der en hel masse, der tror, at så skal de bestemme, at de skal skade mig og bryde loven. Og det er ikke i orden.” (Aarhus, 2. februar 2019).
 • "Du skal ikke lave nazitegn, din fucking nazist!" (Aarhus, 2. februar 2019)
 • "Jeg vil ikke have nogen gode råd fra dig. Jeg synes, at du skulle tage og rejse hjem. Jeg tager ikke imod råd fra rundetrunter. Du ligner ikke noget; du ligner bare en luder!" (Aarhus, 2. februar 2019).
 • "Jo mindre respektfuldt, indsatsledere taler til mig; jo mere får jeg lyst til at demonstrere i evigheder." (Tilst, 3. februar 2019).
 • "Jeg er Rasmus Paludan. Frihedens soldat. De svages beskytter. Samfundets vogter. Danernes lys. Sjælefredens kilde. Nordens håb. Sandhedens sendebud. Og partileder for Stram Kurs. Og jeg står igen i Hjørring i Troll-HOMO-hättan-kvarteret, hvor vi demonstrerer for Danmark og imod ghettoens kriminelle samfundstabere. Vi har også i dag tænkt os at brænde den store luderbog, fordi den store luderbog er sådan en taberpædofil guide til, hvordan man er ond mod andre mennesker, og derfor synes vi primært, den kan benyttes til brændsel. Det bliver så godt. Alt sammen vigtige momenter i vejen mod vort endelige mål, som jeg nu vil minde om ved at vise V-tegnet og ytre: SEJR!" (Hjørring, 2. marts 2019).
 • "Du tror vel ikke, at jeg rejser til deres land; det ville være det mest frastødende i verden. Du tror vel ikke, at jeg ville besudle min krop ved at stå i et lorteland, som for eksempel Irak, Iran. Taberlande!" (Aarhus, 2. februar 2019).