Spring til indhold

Hjælp:Beskyttelser

Fra Wikiquote

Anonyme og nyligt registrerede brugere kan ikke redigere denne artikel

Kun administratorer kan redigere denne artikel. Den nuværende version af artiklen er ikke særligt udvalgt. Brug historikken til at se andre versioner

Kun administratorer kan redigere denne artikel. Den nuværende version af artiklen er ikke særligt udvalgt. Brug historikken til at se andre versioner

Du kan på nogle sider støde ind på disse ikoner, der vises til højre for sidetitlen. En sølvlås symboliserer en semibeskyttelse, en guldlås symboliserer en fuld skrivebeskyttelse, og en rød lås symboliserer en fuld skrivebeskyttelse af en skabelon.

Her skal du læse om beskyttelser.

Semibeskyttelse[redigér]

En semibeskyttelse blokerer alle redigeringer fra anonyme brugere og nyligt oprettede brugere. Kun de bekræftede brugere kan redigere de semibeskyttede sider.

Skrivebeskyttelser[redigér]

Skrivebeskyttelser er beskyttelser, der kun tillader administratorerne at redigere siden. De bruges i ganske få tilfælde.

Nedarvende skrivebeskyttelser[redigér]

Nedarvende skrivebeskyttelser er skrivebeskyttelser, som samtidig skrivebeskytter alle skabeloner inkluderet i den pågældende side, så kun administratorerne kan redigere dem. Den nedarvende skrivebeskyttelse overlapper enhver anden beskyttelse.

Flytningsbeskyttelser[redigér]

Flytningsbeskyttelser blokerer flytninger af siden. Flytningsbeskyttelser træder som regel altid i kraft med semi- eller skrivebeskyttelsen. Flytningsbeskyttelser kan teknisk set godt udføres uden en redigeringsbeskyttelse, men foretages utrolig sjældent.