Spring til indhold

Lars Løkke Rasmussen

Fra Wikiquote
Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen(født 1964)

Biografi på Wikipedia
Værker på Wikisource
Billeder, videoer og lydfiler på Wikicommons
Venstre - Folketingsmedlem for Frederiksborg Amtskreds fra 21. sept. 1994. Indenrigs- og sundhedsminister fra 27. nov. 2001 til d. 23. november 2007 hvorefter han blev udnævnt til finansminister. Ved Anders Fogh Rasmussens afgang i utide, den 5. april 2009, blev han udnævnt til statsminister i den fortsættende borgerlige regering.


Citater

 • Kvalitetsreformen bliver uden Socialdemokratiet. Jeg konstaterer helt stilfærdigt, at enderne ikke kan nå hinanden. Vi kan ikke nå Socialdemokratiet. Vi ser for forskelligt på tingene.
  Om beslutningen om at smide Socialdemokratiet ud af Kvalitetsreformen i marts 2008 [1].
 • Det er ikke antallet, der er problemet. Hvis min søn bliver undervist af en lærer i niqab, er jeg ligeglad med, om det er en skæbne, han deler med tre eller 300. Én niqab er én for meget.
  Pressemøde ifølge Christian Lehmann. "'Én lærer med niqab er en for meget'", Information, 20. januar 2010.
 • Ikke alene tilfører vi flere ressourcer, men vi får også en skærpet indsats for at få det ledelsesmæssige til at fungere i politiet.
  Efter at politiets ledelse, og specielt rigspolitichef Torsten Hesselbjerg, er kommet under beskydning for problemerne med at få politireformen til at fungere, ´7.11.08
 • Det gør det lidt svært, for hvis vi skal ud at løbe 20.000 arbejdshænder hjem, så er det ikke smart, når man står i startblokken og skal løbe 20 kilometer, at man starter med at løbe 15 kilometer baglæns.
 • Så har vi altså valgt at lave et system, hvor man skal aflevere lidt mindre, end man gjorde før. Det er det, vi har valgt, og det fører selvfølgelig til at, dem, der tjener mere og afleverer meget og nu afleverer lidt mindre, ja, de afleverer så mere mindre end dem, der tjener lidt mindre og afleverer mindre, men altså så afleverer mindre mindre.
  I en forespørgelsesdebat i Folketinget ifølge Folketinget dokumentation: "F 50 Om den indenrigs- og udenrigspolitiske situation", Folketinget, 27. maj 2009.
 • I Venstre har vi højt til loftet og langt til døren.
  Om tradition for åben debat i partiet Venstre ifm. Lars Krarup [2].

Om Lars Løkke Rasmussen[redigér]