Spring til indhold

Diskussion:Bo Warming

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Tilføj emne
Fra Wikiquote

Jeg har gendannet dele af siden, se begrundelse på: Brugerdiskussion:130.226.173.20. --Bisgaard 9. jul 2006 kl. 19:00 (UTC)

Ændring[redigér]

Jeg har opdelt det tidligere afsnit Privatlig og Livsfilosofi op i to selvstændige afsnit.


Profiltekst[redigér]

Jeg har tilladt mig at slette dele af den nye profiltekst, da der er fejl i den. Lad os skrive en mere præcis ud fra en diskussion. Her er den gamle tekst med mine kommentarer:

"Han er kendt for at have et indhold af negativitet i sine holdninger, til mennesker der ikke er af dansk oprindelse."Bo Warming er kendt som aktiv forkæmper for muslimfrit danmark og betegner sig i den forbindelse selv som kulturracist (og ikke bioracist).

"Hvilket har gjort ham til upopulær skikkelse i miljøer der kæmper for rettigheder til disse befolkningsgrupper." Ja, specielt hos de autonome i jagthuset, som han bor tæt på.

"Et af hans personlige kendetegn er desuden en hygiejne, såvel personlig som interiør i hans hjem, af lav karakter."Det er for upræcist. Hvis den slags endelig skal nævnes, er det bedre at beskriver, HVORFOR han har de holdninger til f.eks. hygiejne, som han har.

"Den væsenligste afledning af dette, er bl.a. hans eksklusion af Fremskridtspartiet samt adskillige klager fra hans nabolag på Nørrebro, der må leve med generne fra lugten fra Warmings bopæl." Jeg har ikke hørt, at nabolaget har klaget over LUGT. Har du et citat?


"Han er desuden kendt som Mogens Glistrups webmaster på www.glistrup.com, der i dag fungerer som Warmings egen personlige hjemmeside." Det er, så vidt jeg ved, ikke rigtigt. Den historie, jeg har fået fortalt, er, at BW har fået lov til at bruge glistrup.com af Mogens Glistrup selv, men ikke med henblik på at være hans webmaster.

Bekymringer[redigér]

Jeg har længe været bekymret for denne sides udvikling, og den seneste tilføjelse til biografien, der nu er fjernet igen, har kun gjort det værre.

Den oprindelige bekymring gik på listens hurtigte udvikling, har vi virkelig brug for 1286 citater af en, for de fleste, ukendt person? Citaterne er af en meget blandet kvalitet, hvoraf enkelte er direkte uforståelige, hvilket nemt leder tanken hen på at listens forfatter har et personligt udestående med den citerede person?

Den nye bekymring opstod ud fra den seneste tilføjelse til biografiteksten, der nærmest erklærede den citerede for utilregnelig. Hvorvidt det er rigtigt eller ej ved jeg ikke da jeg ikke kender noget til personen, alligevel opstår tanken ud fra citaterne at der måske er noget om det. Problemet er at alle kan skrive på nettet, så personer man tidligere kun hørte på værtshuse og gadehjørner, nu kan nå ud til et bredere publikum gennem kanaler som usernet, der ikke har noget særligt filter for den slags. Spørgsmålet er bare om vi har lyst til at gentage den slags?

Uanset hvad, har listen længe været alt for lang og uoverskuelig, men da jeg principielt aldrig sletter andres citater (da jeg ikke er smagsdommer, og ikke har nogen form for autoritet på wikien), vil jeg gerne at listens forfattere selv ordnede det.

Det kunne f.eks. ordnes ved at udvælge de 2-3 bedste citater fra hver overskrift, slette de værste, og flytte resten ud på undersider, som f.eks. Bo Warming/Seksualitet, erotik og porno. Det giver læseren et hurtigt overblik over de bedste citater, samtidig med at de der er interesseret kan finde flere. --Bisgaard 25. okt 2006 kl. 19:34 (UTC)

Svar på bekymringer[redigér]

Hvorfor gør det dig bekymret, at jeg har fjernet åbenlys vås fra biografien? Det burde omvendt gøre dig glad. Jeg kan personligt så inde for alt, jeg har skrevet om Bo Warming og Bo Warming har ofte selv omtalt denne citatsamling positivt. Skriv gerne, hvad du vil have bekræftet, og jeg skal bekræfte det. Jeg er i øvrigt snart ved at være træt af den tilbagevendende kommentar om, at denne citatsamling skulle være en vendetta mod Bo Warming. Jeg kan oprigtigt ikke forstå, hvor denne våsende hallucination stammer fra. Mener du seriøst, at det er en hævn, at bruge tid på at finde citater og kategorisere dem?

Angående din tvivlen om nødvendigheden af alle Bo Warming citaterne. Hvem skal bedømme, hvad der er nødvendigt i en citatsamling, og hvad der gør samlingen komplet. Jeg læser stort set alle Bo Warmings usenetposts og udvælger nøje de citater, jeg tilføjer denne samling. Citaterne udvælges dels efter, hvor godt de repræsenterer Bo Warmings filosofi til emnerne, dels efter hvor klare de er (læs: en mosaik af ordkrystaller) i deres utryk, samt efter en eventuel underholdsningsværdi. Hvad der er relevant for én i en citatsamling, er nødvendigvis ikke relevant for en anden og at gøre sig til smagsdommer over for andres vurdering af dette er værre-end-stalin. Det er meningsløst at bruge pladsforbrug som argument specielt på et medie som internettet, hvor tekst stort set intet fylder og søgemulighederne er i top. Din kommentar om, at Bo Warming hører hjemme på et værtshus og ikke i en online citatsamlign er strafchikanøs mobningsglæde og ikke i wikipedias ånd.

Du har vist misforstået mit tidligere indlæg, jeg skriver netop at jeg ikke er smagsdommer, og ikke kender Bo Warming godt nok til at vurdere hvad der er rigtigt og forkert, derfor har jeg heller ikke selv rettet artiklen til. Derudover er det såvidt jeg kan se den første kommentar til citatsamlingen. Kommentarer på en wiki er som regel ikke ment som en fornærmelse mod forfatterene, men snarere et hint om hvad der kunne gøres bedre.
Når jeg skriver at der måske er et personligt udestående, basere jeg det alene på hvor meget energi du bruger på en, for mig, ubetydelig person, og det billede citaterne giver af personen. Som sagt kender jeg ham dog ikke godt nok til at vurdere om det er rigtigt.
Ang. nødvendigheden af citaterne har jeg heller ikke sagt at de skulle slettes, snarere deles op i undersider så de er nemmere at navigere igennem, de fleste læsere gider nok ikke læse 1286 citater igennem, men hvis de fik præsenteret en kort liste med de bedste citater, sammen med link til undersider hvor resten ligger, bliver det hele lidt mere indbydende.
Dvs. noget ligende.
Overskrift 1
2-3 af de bedste citater.
Link til underside 1.
Overskrift 2
2-3 af de bedste citater.
Link til underside 2.
Overskrift 3
2-3 af de bedste citater.
Link til underside 3.
Osv.
Jeg har derudover ikke sagt direkte at de "hører hjemme på et værtshus", men hvor jeg kommer fra høre man sjældent sætninger som Frisk egen sæd smager ret godt syns jeg - og at slubre den i sig er den nemmeste måde at slippe af med den. medmindre man sidder på et værtshus klokken 2 om natten. Problemet er nok at jeg ikke anser usernet indlæg for særlig seriøse, da alle kan skrive hvad de vil uden bagefter at skulle stå til regnskab for det. --Bisgaard 29. okt 2006 kl. 20:25 (UTC)

Endnu en opfordring[redigér]

Jeg vil endnu en gang opfordre til en kraftig oprydning i samlingen.

Denne gang har jeg dog læst en del af citaterne, og ud fra det fundet at en stor del af dem bør slettes.

Den primære grund er at ifg. WP er Warming kendt for hans forhold til Glistrup, samt nogle rasistiske udtalelser i 1998, at han er aktiv på usernet ophøjer ham ikke til artikelhøjde, og citater derfra er derfor irellevant (i modsat fald beretter det enhver med en hjemmeside eller en weblog til at få oprettet deres egen citatside).

Derudover udtrykker mange af citaterne så ekstreme holdninger, at de ikke hører hjemme i en seriøs citatsamling (f.eks. opfordre et afsnit direkte til insest, og hævder det ikke er skadeligt). Ikke at alle citater på wq skal afspejle en bestemt holdning, hvis citaterne var udtalt af en mere betydningsfuld person (f.eks. en minister) skulle de naturligvis med, men når de kommer fra en mindre betydningsfuld person, der endda ikke er kendt for de holdninger, kommer de let til at virke som om de er særligt udvalgte for at udtrykke den holdning folkende bag wq har. --Bisgaard 13. feb 2007 kl. 19:20 (UTC)

Ja, denne artikel er alt, alt for lang.. --HenrikRomby 29. jun 2007, 18:06 (UTC)