Brugerdiskussion:130.226.173.20

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Du har for nyligt gendannet siden Bo Warming med begrundelsen:

Det giver ingen mening uden indholdsf. Punktopstillingen er ikke god. Jeg laver ikke hærværk. Jeg er eneste, der vedligeholder samlingen

Det er mig der har lavet den redigering du har fjernet, som et led i en større oprydning af Wikiquote. Ingen citater er fjernet i processen, men alle sider har fået indsat Skabelon:Person.

Punktopstilingen er selvfølgelig en smagssag, men du har samtidig fjernet Skabelon:Person fra siden. Formålet med skabelonen er at give læseren et hurtigt overblik over hvem citaterne stammer fra, da mange citater ikke giver mening uden de informationer, især fra en relativ ukendt person som Bo Warming.

Skabelonen er stadig meget ny, og mangler en overordnet beskrivelse, men den giver faktisk mulighed for at indsætte en indholdsfortegnelse ved at skrive noget i punktet TOC. Jeg vil derfor genindsætte skabelonen.

Ang. den sidste kommentar gælder de samme regler som på Wikipedia, ingen citater er fredet.

Det er derudover sjældent en god ide at gendanne en redigering lavet af en registreret bruger, da det, især på større wikier som Wikipedia, ofte giver anledning til redigeringskrige. I dette tilfælde kan jeg huske at jeg har rettet nogle slåfejl under punktopstillingen, men da jeg foreløbig ikke vil genoprette punktopstillingen, og umiddelbart ikke kan finde rettelserne i den lange liste, er fejlene tilbage på siden. --Bisgaard 9. jul 2006 kl. 18:47 (UTC)


Dette er diskussionssiden for en anonym bruger, der ikke har oprettet en konto endnu eller ikke bruger den. Vi er derfor nødt til at bruge den numeriske IP-adresse til at identificere vedkommende. En sådan IP-adresse kan være delt mellem flere brugere. Hvis du er en anonym bruger og synes, at irrelevante kommentarer er blevet rettet mod dig, så opret en brugerkonto eller log på for at undgå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brugere.