Brugerdiskussion:Sasha

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Opfordring[redigér]

Kære Sasha. Jeg har bemærket dine gode bidrag til Blixen-citatsamlingen. Jeg vil gerne takke for dette arbejde - og desuden opfordre dig til at fortsætte. Det er som bekendt bedst, hvis artikler og citatsamlinger skrives af flere forskellige bidragsydere. De bedste hilsner, Hvidtjørn 14. jul 2010, 18:57 (UTC)

Åh, mange tak for komplimentet! Kan desværre ikke pt. bidrage til Karen Blixen-artiklen, da jeg er i Cannes nu, men er tilbage om ca. 2-3 uger. Mvh. --Sasha 25. jul 2010, 11:22 (UTC)
Forresten, Lauretta (Konnex, red.), har du allerede lukket dine gamle profiler (Bruger:Sihu Shikoba, Bruger:Hvidtjørn, Bruger:Philosophia, Bruger:Konnex etc.)? Måske tager jeg fejl, men IMO virker det som om, at du bruger flere profiler i rækkefølge. På nogle af de ovenstående brugersider fremstår præcis den samme tekst, og disse brugere bidrager kun til Karen Blixen-artiklen, hvorved de ovenstående bidragsydere "afløses". Mvh. --Sasha 8. aug 2010, 12:03 (UTC)

Jeg søger at finde det mest poetiske navn, så det er korrekt, at jeg bruger flere forskellige profiler i rækkefølge. Jeg har f.eks. fundet navnet Lauretta i værket Dekameron. I øvrigt ønsker jeg at få navnet Sihu Shikoba ændret til Victoria, ligesom jeg har på Wikipedia. Kunne du eventuelt videreformidle dette ønske til en bureaukrat, der således kunne foretage ændringen af navnet? De bedste hilsner, Lauretta 8. aug 2010, 15:55 (UTC)

Hej, der er pt. ingen bureaukrater på dansk Wikiquote, du bliver derfor nød til at ansøge om navneskift på: Steward requests/Username changes. --Bisgaard 8. aug 2010, 17:42 (UTC)
@Lauretta: Det er fint nok, bare der bliver sørget for at de "gamle" profiler/kontoer ikke bruges, evt. kan navneskift være et forslag (som Bisgaard allerede har foreslået). Ellers ser det ud til, at det er i orden, der er desværre pt. ingen bureaukrater her på wikiquote, det kan jo være der kommer nogle senere hen. Mvh. --Sasha 9. aug 2010, 07:45 (UTC) --Sasha 9. aug 2010, 07:54 (UTC)

Palnatoke er beviseligt uegnet som administrator på dansk Wikipedia[redigér]

Kære Sasha og andre læsere. Da Palnatoke i forbindelse med denne navneændring helt umotiveret har gjort opmærksom på min mindre heldige forhistorie på dansk Wikipedia, så vil jeg også gerne gøre opmærksom på Palnatokes egen uheldige forhistorie. Det er dog naturligvis bedre at glemme end at hævne - også selvom Palnatoke i nogen grad direkte har bidraget til min pågældende uheldige forhistorie. Jeg ønsker således blot at henlede opmærksomheden på dette og dette debatindlæg. De bedste hilsner, Hvidtjørn 29. dec 2010, 17:10 (UTC)