Brugerdiskussion:Rosenquist~dawikiquote/Arkivering af en administrators fordomsfulde udsagn

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel 1[redigér]

Gendrivelse af en administrators fordomsfulde udsagn:

Denne besked henviser til din indsættelse [Det er ikke et spørgsmål om at indsætte en hadeside uden en legitim og moralsk funderet intention. Det er derimod et spørgsmål om følgende to forhold: Dels at gengælde en ugyldig og formalia-fravigende evighedsblokering. Dels at bringe information om den despotiske fremfærd og forskelsbehandling hos administratorerne af dansk Wikipedia. Disse to punkter er således målet, mens selve hadesiden er midlet.] af hadeside på brugerside og diskussion. - Simeondahl (diskussion) 13. juli 2014, 19:43 (UTC)

Fordi du er sur [Dette er et synspunkt uden afsæt i saglig argumentation - og sådanne synspunkter bør anses for subjektive og fordomsfulde postulater. Der er ingen syrlige parter i sagen, eftersom undertegnede er humør-neutral.] over, at du er bandlyst på dansk Wikipedia, så skal du opføre dig sådan? [Det er ikke et spørgsmål om opførelse at publicere en hadeside. Det er derimod et spørgsmål om øje for øje og tand for tand: Lige så længe den ugyldige og formalia-fravigende evighedsblokering er gældende, vil henvisningen til hadesiden også forblive tilstedeværende på sin nuværende placering.] Hold da op. Umoden kan man være. [Dette er - ligesom det ovenstående synspunkt vedrørende humør - et synspunkt uden afsæt i saglig argumentation - og sådanne synspunkter bør anses for subjektive og fordomsfulde postulater. Der er ingen juvenile parter i sagen, eftersom undertegnede er belæst og intelligent.] Jeg er færdig med at være din babysitter [Simeon Dahl er ingens barneplejerske på dansk Wikiquote, eftersom ingen formelt har ønsket ham som barneplejerske.] for at sørge for, at du følger reglerne. Jeg har ting med værdi at sørge for på dansk Wikiquote. - Simeondahl (diskussion) 14. juli 2014, 14:27 (UTC)

Du skal lade være med at redigere [Det er ikke et spørgsmål om at redigere uden en legitim og moralsk funderet intention. Det er derimod er et spørgsmål om at handle moralsk, sobert og ærekært - og således fjerne vanærende udsagn af følgende to bevæggrunde: Dels at beskytte mit brugeromdømme. Dels at forsvare mit finkulturelle arbejdsområde - såsom Johanne Luise Heiberg og tilsvarende kulturpersonligheder.] i andres beskeder, da det er imod de grundlæggende regler på Wikimedia Projekter. Næste gang bliver du blokeret. - Simeondahl (diskussion) 15. juli 2014, 18:11 (UTC)

Mvh. Rosenquist (diskussion) 17. feb 2015, 17:17 (UTC)

Stop hand nuvola orange.svgHej, Rosenquist~dawikiquote. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og retningslinjer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak Simeondahl (diskussion) 13. jul 2014, 19:42 (UTC)

Denne besked henviser til din indsættelse af hadeside på brugerside og diskussion. --Simeondahl (diskussion) 13. jul 2014, 19:43 (UTC)

Fordi du er sur over at du er banlyst på Wikipedia så skal du opføre dig sådan???... Hold da op. Umoden kan man være. Jeg er færdig med at være din babysitter for at sørge for at du følger reglerne. Jeg har ting med værdi at sørge for på Wikiquote :) Sååååå. --Simeondahl (diskussion) 14. jul 2014, 14:27 (UTC)
Stop hand nuvola.svgStop nu!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil du blive blokeret fra at redigere på Wikiquote. På forhånd tak.

Du skal lade være med at rediger i andres beskeder da det er imod de grundlæggende regler på Wikimedia Projekter. Næste gang bliver du blokeret. --Simeondahl (diskussion) 15. jul 2014, 18:11 (UTC)