Brugerdiskussion:80.62.117.128

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikiquote, 80.62.117.128!

Her er nogle link til nogle nyttige ting. Så endelig brug lidt tid på at kigge dem i gennem:

  • Caféen - et sted du kan spørge om ting, så vil en bruger eller administrator svare hurtigst muligt
  • Introduktion - en lille hjælp til nye brugere
  • Om - siger lidt om hvad Wikiquote går ud på
  • Hvordan redigerer jeg en side - den fortæller lidt om hvordan du rediger sider
  • Hjælp - på den her side kan du se en masse links til nyttige sider

Til sidst

ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Simeondahl (diskussion) 30. mar 2013, 18:30 (UTC)

Kilde[redigér]

Hejsa. Jeg kan se du lavede denne redigering. Men jeg kan ikke finde nogle ting på Google som bekræfter dette citat. Det ville være dejligt hvis du kunne give mig et link på hvor du fandt det, eller hvor du har hørt det. Det er bare for at være sikker på at citatet er "okay" :) Vil bare lige gøre opmærksom på at hvis jeg (eller dig) ikke har fundet noget til at bekræfte det så bliver jeg nød til at slette det. Men nu venter jeg til d. 18. april, og så sker vi om der er sket noget inden ikke :) Håber svar fra dig. --Simeondahl (diskussion) 30. mar 2013, 18:30 (UTC)


Dette er diskussionssiden for en anonym bruger, der ikke har oprettet en konto endnu eller ikke bruger den. Vi er derfor nødt til at bruge den numeriske IP-adresse til at identificere vedkommende. En sådan IP-adresse kan være delt mellem flere brugere. Hvis du er en anonym bruger og synes, at irrelevante kommentarer er blevet rettet mod dig, så opret en brugerkonto eller log på for at undgå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brugere.