Wikiquote diskussion:Opsætnings funktion/forfatterartikler

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Denne side bliver brugt ved --Bisgaard 1. jun 2007, 17:40 (UTC)--Bisgaard 1. jun 2007, 17:40 (UTC)automatisk oprettelse af artikler via inputboks på kategorisiden Kategori:Forfattere. Her kopiere softwaren denne artikel ind i redigeringsvinduet, så brugeren ved oprettelse allerede har noget at arbejde videre med.

Resultatet ser Sådan her ud.

Så medmindre systemet ændres vil jeg foreslå ikke at slette artiklen.

Da systemet laver en "rå" kopi af hvad der står her, er det faktisk ikke engang mulig at kategorisere artiklen, eventuelle include/noinclude koder bliver ignoreret og kopieret med over i redigeringsvinduet.

De følgende gør det samme på andre kategorisider:

--Bisgaard 29. maj 2007, 21:32 (UTC)

OK Men de bør efter min mening flyttes til en underartikel fx. Wikiquote:Opsætnings funktion/fiktivartikler og Wikiquote:Opsætnings funktion/filosofartikler osv så man kan have en grund artikel der beskriver gundenen til de mystiskte artikler. Det samme med vejledningssiderne gerne samme grundartikel--Jan Friberg 29. maj 2007, 22:03 (UTC)

Fint, det er altid rart når siderne står på en let overskulig måde, heldigvis er de meget lette at flytte da de kun bliver brugt det ene sted, så det er nu gjort.

De ligger nu på:

Der mangler stadig en grundartikel, men nu er det da lettere at sammenstille vejledningen med de enkelte opsætningssider. --Bisgaard 1. jun 2007, 17:40 (UTC)