Spring til indhold

Wikiquote:Ambassaden

Fra Wikiquote

Ambassaden/Embassy/Botschaft[redigér]

Welcome to the embassy of the Danish Wikiquote! If you have any announcements or questions regarding international issues or the Danish wikiquote you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Willkommen auf der Botschaft der dänischsprachigen Wikiquote. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder dänischen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Bienvenue sur l'ambassade du Wikiquote danois! Si vous avez n'importe quelle annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikiquote danois, vous êtes invité à les signaler ici ou sur la page de discussion de cet article.

Wikiquote-projektet er multilingvistisk, med citatsamlinger på næsten et halvt hundrede sprog, der arbejdes aktivt på, og mange flere der er klar til at blive startet.

Denne Wikiquote-ambassade er oprettet som et centralt sted for oplysninger til hjælpe med ting og sager i forbindelse med sprogbarrier -- politik- og softwarespørgsmål med indflydelse på os allesammen, den igangværende konvertering af de forskellige sprog til det nye programmel og links mellem de forskellige sprog.

Meta-Wiki[redigér]

Meta-Wiki er stedet for diskussion om Wiki projekter, og er hovedsageligt på engelsk, men også her er andre sprog velkomne. På Meta-Wiki kan man give udtryk for sine personlige holdninger. Denne side er lavet for at holde diskussioner væk fra selve Wiki projekterne.

Ambassadører[redigér]

En Wikiquote-ambassadør bør holde øje med ambassaden for at holde sig opdateret om emner der har interesse for de forskellige sprog. En ambassadør bør også sørge for at gøre opmærksom på lokale problemstillinger og ideer i forbindelse med det enkelte sprog, hvis det er relevant for de andre sprog.

Den komplette liste over ambassadører findes på m:Wikipedia Embassy.