Diskussion:Stefan Green

Fra Wikiquote
Spring til navigation Spring til søgning

Hvem er Stefan Green?[redigér]

Det nærmeste man umiddelbart kan komme via google er en gestaltterapeut, ved navn Stefan Green Meinel, det kunne godt passe sammen med det enlige citat, men er det ham? --Bisgaard 6. feb 2007 kl. 22:35 (UTC)

Årstallet 1989 tyder dog på at personen kun er 18 år, og derfor ikke er ovenstående, hvis personen ikke er offentlig kendt vil jeg derfor foreslå en sletning. --Bisgaard 6. feb 2007 kl. 22:41 (UTC)

Efter min mening er der da ingen grund til at slette dette citat. Det kan da godt være et godt citat selvom vedkommende der har skrevet det ikke er en eller anden celebrity der alligevel ikke selv har fundet på citatet. Desuden er det da ligegyldigt om man er 18 eller 70! Fx bliver det af en eller anden grund ikke set som noget problem at citere fiktive personener! Deres citater er da ligeså gode som en 18-årigs.
-- Skrevet af 80.163.225.74

Alderen spiller selvfølgelig ikke nogen rolle her, den eneste grund til jeg nævnte det var at alderen udelukkede at personen kunne være ham google foreslog da han er sidst i tredverne.
Man kan i princippet godt citere "almindelige" mennesker, men da vi arbejder med en citatsamling for hele Danmarks befolkning skal de citerede helst have en vis notabilitet før de får deres egen citatside, ellers får vi hurtigt en masse citatsider om nogle ukente personer med 1-2 citater på hver, og da man sjældent kan verificere citater fra almindelige mennesker fra en form for fast kilde, f.eks. på tryk eller et andet medie, bliver det nærmest umuligt at finde ud af hvem sagde hvad, hvor, og om personen overhovedet har sagt det.
Derudover tror jeg det er Stefan Green selv der har oprettet siden og man kan i princippet ikke citere sig selv, da det ville være et ordsprog/valgsprog og ikke et citat.
En løsning kunne være at flytte citatet til en form for fælles side, f.eks. "Anonyme citater", "Valgsprog" ell. lign. --Bisgaard 23. jun 2007, 15:24 (UTC)