Spring til indhold

Brian Mikkelsen

Fra Wikiquote
Brian Arthur Mikkelsen

Brian Arthur Mikkelsenfødt 1966

Biografi på Wikipedia
Værker på Wikisource
Billeder, videoer og lydfiler på Wikicommons


Citater

 • Duftene er eksotiske og lokkende. Lydene er høje og fremmedartede. Og lyset overrasker og overmander. Cirkus taler til alle sanser. Og til alle aldre.
  Som minister er min hverdag både travl og uforudsigelig. Derfor er det vigtigt for mig som far at dele store oplevelser med mine børn. Hvert år tager hele familien i Cirkus Arena. Ligegyldigt hvad der ellers sker i den politiske manege.
  Den fælles cirkusoplevelse er blevet en klassiker i vores familie. Men det ændrer sig alligevel hvert år. Med små børn er en tur i Arenas store telt måbende øjne og en lille hånd, der famler efter min i mørket, når elefanterne løfter snabelen eller artisterne fornægter tyngdeloven højt oppe under teltdugen.
  Nu er børnene blevet større, men de elsker stadig den årlige tur i cirkus. Det samme gør deres far. Jeg lader mig beruse af sanseindtrykkene, overgiver mig totalt til stemningen og nyder at dele så stor en oplevelse med min familie. God fornøjelse.
  Skrevet i Cirkus Arenas Program 2008, der er blevet beskyldt for Konkurenceforvridning - April 2008
 • Det er en rigtig god dag for dansk politi, og en rigtig dårlig dag for det kriminelle miljø.
  En god dag for dansk politi, Justitsministeriet, 6 november 2008.
 • Jeg har ikke noget i mod at folk får noget gratis, men man skal betale for det man får
 • Det er ligesom en fodboldkamp - man holder lidt i hånd, drikker en øl og er spændt. Vi Konservative sidder med god samvittighed i aften og får rødvin, sodavand eller øl
 • Jeg ved udmærket, at rockerne er lige så brutale og afstumpede. Men det ændrer ikke på, at vi har ret til at beskytte vores land mod udlændinge, som bærer skarpladte våben. Det her lyder meget nationalistisk, men jeg siger: Ud af vores land!
  Berlingske Tidende ifm. bandekrigen mellem indvandrergrupper og Hells Angels/AK81, 15. marts 2009
 • Jeg har nultolerance-politik overfor de her autonome vandaler. De skal bare slås ned efter min mening. Politiet skulle have spærret dem inde og puttet dem i fængsel.
  15. maj 2009 i TV2 News programmet Mogensen og Kristiansen – om balladen i Hyskenstræde
 • Politiet kan sagtens håndtere sådan en flok autonome. Selv om de er mange af dem, så er de jo ikke særlig kloge, altså de har ikke opfundet særlig mange skarpe knive i skuffen. Og så er de heller ikke særlig stærke, de er jo skæve og vinde af fuld. De er fulde og så videre.
  Sagt i forbindelse med en gadefest i Hyskenstræde. TV2 News 09.05.2009
 • Den her pakke skal være med til at sørge for at der bliver ro i gaderne - også fremover - så der er trygt og sikkert at færdes i København for helt almindelige borgere, så man ikke risikerer ildspåsættelser, hærværk, brande på ilde eller på biler og så videre.
  Udtalt under interview om uropakke op til FN-topmøde i Bella Center. DR1 TV-Avisen 19.10.2009
 • Det er bare ikke godt nok.
 • Selvom de er mange af dem, så er de jo ikke særligt kloge. Altså, de har ikke opfundet særligt mange skarpe knive, i skuffen. Og så er de heller ikke særligt stærke, de er jo skæve og vinde af fuld - de er fulde og så videre
  TV2News 2009-05-19

Eksterne henvisninger[redigér]