Forside

Fra Wikiquote
(Omdirigeret fra Main Page)
Velkommen til Wikiquote,
den online citatsamling, som alle kan redigere.
Der er i øjeblikket 424 citatsamlinger på den dansk Wikiquote
Velkommen

Velkommen til Wikiquote - en samling af citater, fra eksempelvis film, personer, opdigtede figurer, politikere, kunstnere, regenter, sportsudøvere, mm. Har du selv et gyldent citat, som du synes fortjener en plads i Wikiquote, skal du blot trykke på "Rediger", i toppen af artiklen. Dine ændringer bliver synlige med det samme! - Og du skal ikke frygte at en anden kommer og sletter det du har lavet, for der findes et gendannelses-system, som gemmer alle versioner af en artikel.

Dagens citat

Dumheden overlever altid. Den er så at sige for dum til at dø.
Aksel Sandemose - (1899-1965) dansk-norsk forfatter. bl.a. kendt som forfatter til janteloven.

Nyeste sider

1. maj 2024

  • 10:351. maj 2024, 10:35Ready meals (hist | redigér) ‎[2.322 bytes]213.32.242.151 (diskussion) (Disse perspektiver fra førende kokke og ernæringseksperter fremhæver betydningen af kvalitet og ernæring i ready meals, og hvordan industriens fremtid måske kan se ud, hvis fokus flyttes mod sundere og mere bæredygtige valg.)
  • 10:321. maj 2024, 10:32Frostretter (hist | redigér) ‎[2.656 bytes]213.32.242.151 (diskussion) (Disse citater fra anerkendte kokke og madskribenter illustrerer de varierende synspunkter på frostretter og deres rolle i nutidens spisevaner. De tilskynder til refleksion over, hvordan vi vælger og værdsætter den mad, vi spiser, selv når den kommer fra fryseren.)
  • 10:241. maj 2024, 10:24Færdigretter (hist | redigér) ‎[2.678 bytes]213.32.242.151 (diskussion) (Disse citater kan tjene som en påmindelse og en opfordring til at genoverveje vores madvalg og den rolle, mad spiller i vores liv, både som næring og som kulturelt fænomen.)
Andre projekter

Wikiquote ejes af paraplyorganisationen Wikimedia Foundation, som driver andre flersproglige og frie projekter, hvor alle kan bidrage.

Meta-Wiki
Meta-Wiki
Wiktionary
Wiktionary
Wikibooks
Wikibooks
Wikipedia
Wikipedia
Wikisource
Wikisource
Commons
Commons
Wikidata
Wikidata
Wikinews
Wikinews
Wikiversity
Wikiversity
Wikispecies
Wikispecies
Wikivoyage
Wikivoyage
Meta-Wiki Wiktionary Wikibooks Wikipedia Wikisource Commons Wikidata Wikinews Wikiversity Wikispecies Wikivoyage
Om Wikiprojekterne Flersproget ordbog Gratis bøger og manualer Den frie encyklopædi Kildemateriale Fildeling af billeder og lyd Vidensdatabase Nyhedstjeneste Fri læring Videnskabelig artsoversigt Rejseguide
Donationer

Wikiquote er ikke finansieret af reklame, men er afhængig af donationer fra brugerne for at holde driften i gang. Hvis du kan lide Wikiquote eller dens søsterprojekter, kan du give en donation til Wikimedia. Pengene vil hovedsageligt blive brugt til opgradering af Wikimedias servere.